Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@18:26:23 GMT

حضرت فاطمه زهرا (س) پیشوای جامعه انسانیت است

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۹۱۸۸۵

حضرت فاطمه زهرا (س) پیشوای جامعه انسانیت است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه نباید به روز میلادخانم فاطمه زهرا (س) به‌صورت یک‌بعدی نگاه کرد، گفت: حضرت زهرا (س) تنها الگوی زنان نیست، بلکه الگوی همه مردمان، اعم از زن و مرد است، در واقع ایشان پیشوای جامعه انسانیت و الگوی آحاد بشریت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل رئیسی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص علت نامگذاری روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) به نام روز زن، اظهار کرد: علت این نامگذاری به این دلیل بوده که صاحب این روز در قالب جسم مونث متولد شده‌اند و به‌هر حال در چهره یک زن به مقامات، فضائل، کرامات و جایگاه بلند آسمانی دست پیدا کردند.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) به وظایف زنانگی و مادری خود به نحو احسن جامه عمل پوشاندند، افزود: به‌علاوه ایشان بندگی خدای متعال را به سر حد کمال رساندند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از آن‌جا که حضرت زهرا (س) به‌عنوان الگو و پیشوای جامعه زنان و مردان می‌تواند در یک چنین قالبی به فضائل و کمالات عالیه دست پیدا کند، این روز به نام مقام زن نامگذاری شده است.

رئیسی با اشاره به اینکه نباید به روز میلادخانم فاطمه زهرا (س) به‌صورت یک‌بعدی نگاه کرد، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) تنها الگوی زنان نیست، بلکه الگوی همه مردمان، اعم از زن و مرد است، در واقع ایشان پیشوای جامعه انسانیت و الگوی آحاد بشریت است زیرا در رشد فضائل انسانی مسئله‌ای به نام جنس نر و ماده وجود ندارد.

وی به حدیثی از امام باقر(ع) اشاره و بیان کرد: طبق فرموده ایشان اگر ائمه حجت بر مردم باشند، حضرت فاطمه (س) حجت پروردگار بر ائمه هستند بنابراین با نگاه دقیق‌تر می‌توان گفت که حضرت در چه قله‌ای از کمالات قرار گرفته‌اند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در زمان‌های گذشته زن همواره مورد تبعیض و ظلم قرار می‌گرفت، تصریح کرد: در دنیای پیشرفته کنونی و در غرب زن، محل تلذذ جنسی و شهوات بوده و به عنوان کالا به وی نگاه می‌شود و جایگاه انسانی زن افول پیدا کرده است.

رئیسی درخصوص کار کردن زن در محیط بیرون از منزل توضیح داد: اسلام برای کار کردن زن در بیرون از منزل و استفاده از استعداد زنان منعی ایجاد نکرده است، زیرا افرادی که تحصیل‌کرده هستند یقینا استعدادهایی داشته و مردم می‌توانند از خدماتشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: در بسیاری از موارد مرد زن را به کار کردن در محیط بیرون مجبور کرده یا خود زن تصمیم می‌گیرد که کار کند، باید گفت که مرد حق دخالتی در حقوق زن نداشته مگر اینکه زن خود رضایت داشته باشد که حقوقش در خانه مصرف شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: آن‌چه که اسلام بر آن تاکید دارد این است که اگر زن در محیط بیرون از خانه کار کند باید محیط آن متناسب با روحیات و هویت زنانه باشد و اختلاط زن و مرد تا حد ممکن وجود نداشته باشد.

 رئیسی اضافه کرد: زن، ریحانه است و نمی‌تواند امور سنگین را انجام دهد به همین دلیل است که به‌صورت کلی گفته می‌شود که زن در محیط بیرون از خانه کار نکند چرا که آسیب‌هایی خود به خود به او وارد می‌شود.

وی مهم‌ترین وظیفه یک زن را همسرداری و تربیت فرزند عنوان و خاطرنشان کرد: اگر یک زن بتواند فرزندی شایسته تحویل جامعه دهد، کل دنیا می‌توانند از آن الگوگیری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری منطقه چهارمحال و بختیاری روز زن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهراء س محیط بیرون پیشوای جامعه فاطمه زهرا حضرت زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!

آفتاب‌‌نیوز :

انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند؛ و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • معلم باید الگوی جامعه باشد
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • خشونت در دانشگاه‌های آمریکا برای حفظ آبرو است
  • بزرگداشت معلم تکریم سنت‌های پسندیده خدا و تعظیم علم و معرفت است
  • شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است